Lijkt het je leuk om een homeparty van Cadosa bij jou thuis te houden, informeer dan eerst eens of er mensen in jou omgeving zijn die dit ook leuk vinden.

Als je genoeg mensen enthousiast weet te vinden, kijk dan naar een geschikte dag/avond en tijd en neem contact op met Cadosa voor het prikken van een datum en het maken van een afspraak.

Voor een gezellige groep kun je uitgaan van minimaal 8 en maximaal 25 uitnodigingen, natuurlijk afhankelijk van de ruimte, tijd en gelegenheid.

Voor de gastvrouw die het organiseert heeft Cadosa uiteraard iets extra’s t.w. leuke kortingen (afhankelijk van de verkoop) die behoorlijk op kunnen lopen.

Het is mogelijk om een homeparty te houden ter gelegenheid van b.v. iemand’s verjaardag zodat de jarige zelf een kado kan uitzoeken, terwijl de overige gasten ook leuke inkopen kunnen doen.

Aangezien er veel nieuwe en kwetsbare artikelen zullen zijn uitgestald in een huiskamer is het wel een beetje oppassen in het bijzijn van peuters en/of kleuters. Het is in dit geval aan te raden om te kiezen voor een homeparty in de avonduren.

Cadosa komt voor homeparty’s alleen in de regio aan huis, voor bijzondere gelegenheden zoals bijvoorbeeld beurzen, herfstfair of  kerstmarkten zijn er aparte afspraken te maken.