Algemene verkoopvoorwaarden

Bestellen
Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging van uw bestelling via e-mail waarin het aankoopbedrag wordt vermeld, inclusief de verzendkosten.
Ondanks dat Cadosa de overeenkomst tussen de afbeelding op de website en het werkelijke product zoveel mogelijk nastreeft, kunnen er echter verschillen zijn. De klant dient er rekening mee te houden dat er sprake kan zijn van enig kleurverschil. Cadosa probeert van ieder product de afmetingen en het materiaal zo nauwkeurig mogelijk te benoemen.

Online betalen
Wij werken met iDeal. Dit is een manier van online betalen met uw eigen telebankiersysteem via een beveiligde lijn. Zodra de betaling is ontvangen, verwerken wij uw bestelling. Via een orderbevestiging (tevens uw betalingsbewijs) die u via e-mail ontvangt, geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

Prijzen
Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven. De in het aanbod van producten genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Het BTW nummer staat onder iedere factuur (NL12499621 B01)

Leveringsvoorwaarden
Afhalen is gratis (eventueel bezorgen in Heiloo ook)in beide gevallen gratis afhalen aanvinken. Bestellingen vanaf €75,00 euro verzenden wij ook gratis, verzendkosten worden teruggestort na verwerking van de bestelling.
Cadosa neemt na de bestelling per email contact op over de afhaaltijden en/of bezorgtijden.
Wij verzenden onze bestellingen binnen twee werkdagen, afhankelijk van feestdagen en vakantieperioden. Heeft u haast? Bel of e-mail ons, dan kijken we of we het die zelfde dag nog kunnen versturen.
Natuurlijk is het aantrekkelijk om meerdere producten tegelijk te bestellen, u betaald immers een keer verzendkosten

Bijdrage aan de verzendkosten & handeling
Bestellingen worden alleen in Nederland verzonden. De kosten voor verzending zijn niet bij de verkoopprijs inbegrepen maar worden berekend tijdens het afrekenen in de winkelmand.
Mocht u een internationale bestelling willen doen, neem dan contact met ons op.

De tarieven voor pakketten zijn conform de bedragen die PostNL hanteert.
Voor brievenbuspost met track en trace wordt een bedrag van € 4,50 i.p.v. 4,85 Post NL tarief gerekend.
Voor pakketpost met track en trace wordt €6,95 gerekend i.p.v.  Post NL tarief 7,65
Om U tegemoet te komen met deze verzendkosten neemt Cadosa 0,35/0,70 ct voor eigen rekening.
Voor pakketten boven de >10 kg neemt Cadosa even contact op.

Retourneren
Het kan voorkomen dat het artikel u niet bevalt, dan is retourneren mogelijk. Dit kan binnen een zichttermijn van 14 dagen mits het artikel onbeschadigd, ongebruikt, onveranderd wordt geretourneerd. Mocht u uw aankoop willen retourneren ontvangt u het aankoopbedrag binnen 8 dagen retour.
Is de periode van 14 dagen verstreken, dan kunnen wij de retourzending helaas niet aanvaarden.

De klant dient de producten bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken of zij aan de levering voldoen. Indien de producten niet aan de verwachtingen voldoen, dient u Cadosa hier zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 dagen, van op de hoogte te brengen. De klant kan na constatering via info@cadosa.nl schriftelijk, met eventueel ondersteunend beeldmateriaal, Cadosa benaderen. Cadosa zal uw op- of aanmerking c.q. klacht naar redelijkheid behandelen en contact met u opnemen over de eventuele afhandeling. Cadosa neemt geen retourzending in behandeling zoals slijtage door langdurig gebruik of wanneer de klant niet – meer – over aankoopbewijs of factuur beschikt.

Retouradres:
Cadosa
De Ronge 7
1852 XA Heiloo

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial